Foto Perkahwinan
a journey to everlasting love
By: weddingsmedia team

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Jan-2008 11:40 Email | Share | | Bookmark
Fotografi Perkahwinan

 
weddingsmedia team
akan menggemparkan di pasaran!!!

kami merupakan photographer wedding
+ menyediakan servis yang terbaik dan paling memuaskan
kepada para pengantin baru yang
ingin menyemadikan kenangan indah anda...

kami juga mempunyai pakej-pakej yang sesuai dengan bajet anda...


untuk keterangan lanjut
hubungi kami:

email: weddingsmedia@yahoo.com
blog: http://www.weddingsmedia.blogspot.com/

opy + 012 468 5603
alim + 012 910 8581
yana + 012 673 7757



080108


Sunday, 27-Jan-2008 17:50 Email | Share | | Bookmark

hai semua..

maaf la..sekian lama baru kitorang upload artwork kami...
selalunya kami akan bawa artwork kami secara life untuk tatapan para pelanggan kami...


dan inilah portfolio kami dari weddingsMEdia...
untuk pengetahuan semua ini adalah artwork tahun 2007...(tahun ni nya...tunggu...)

jemput-jemputlah tengok jika ada yang berkenan dihati...


Dengan kesempatan yang ada ini kami warga weddingsMEdia team bersyukur kehadrat illahi kerana mempermudahkan kerja-kerja kami walau diduga dengan pelbagai dugaan dan memurahkan rezeki kami...amin..

dan kami juga ingin mengucapkan teramat-amat terima kasih kepada keluarga kami yang banyak memberi dorongan, bantuan (duit modal ler apa lagi huhu) dan semangat dan tidak lupa juga kepada sahabat-sahabat kami dan sahabat-sahabat photography kami yang banyak memberi tunjuk ajar dan tidak kedekut berkongsi ilmu dan pengalaman kepada kami...

moga Allah S.W.T memurahkan rezeki anda semua...amin..

dan harapan kami dari weddingsMEdia...
moga karya kami akan sentiasa tersemat di hati anda hingga ke akhir hayat...


Monday, 14-Jan-2008 17:19 Email | Share | | Bookmark
faezah & fendi

 
 
 
View all 22 photos...
hai semua...

ramai nak tau custom album 2 apa kan?...
kalau yang dah tahu bagus sebab korang memang wat homework...



ini lah salah satu full custom design dari weddingsMEdia!!!... (tepuk tangan)



jemput-jemputlah tengok eh..hehe

kalau nak tau harga package custom album kami..
jangan malu...jangan segan...
sms,call or email jer kepada kami (jangan antar guna pos sudah )hehe

kami menyediakan pakej mengikut budget anda semua..(x caya contact la )

thanks for viewing


Sunday, 13-Jan-2008 17:43 Email | Share | | Bookmark
nisa & gafur

 
 
 
View all 12 photos...


Saturday, 12-Jan-2008 17:13 Email | Share | | Bookmark
hanna & khairil

 
 
 
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net